9. tammikuuta 2012

Tervetuloa takaisin Miley Followersiin :)

Tervetuloa takaisin piiiitkältä tauolta :) Toiveeni on, että täällä tulee olemaan kävijöitä, sekä uusia että vanhoja, koska se pitää sivut pystyssä. :) Ja muistakaa kommentoida, kysyä, antaa palautetta ja edelleenkin toivoa mitä haluaisitte sivuille, unohtamatta chatboxissa juttelua! 
Uudistuksista sen verran, että niitäkin tein, mutta en niin paljon mitä olin alunperin ajatellut, koska jatkossa uudistan sivuja kävijöiden toiveesta. Tässä kuitenkin päivitykset osioihin: Mileyn Biografiaan tuli nyt tekstiä, mutta osio on kesken. Sanoitukset osioon lisäsin uusia lauluja; I Hope You Find It  ja Hannah Montana Foreverin kaikki laulut. Lisäsin uusia avatareja entiseen media osioon, joka on nykyään Extra. Olen päivittänyt myös Mileyn projektit ja ulkoasu on muuttunut. 

Mutta nyt palataan siihen, mitä olette varmaan eniten odottaneet: Mileyn kuulumisiin. 2011 vuosi oli Mileylle menestyksekäs vaikka joitakin kohu-uutisiakin oli. Kohu-uutiset (kuten  Miley polttamassa Salviaa) peittoaa se, että fanit ovat kuitenkin jaksavat tukea Mileytä ja ovat äänestäneet Mileyn parhaaksi roolimalliksi 2011. Miley myös vei Miley on kasvanut viime vuoden aikana ja on täyttänyt 19 vuotta. Miley palasi viime vuonna yhteen Liam Hemsworthin kanssa ja Miley saikin voiton parhaan tyttöystävän tittelistä ja Liam taas parhaan poikaystävän. Miley on kuvaillut viime vuonna So Undercover elokuvaa ja tällekkin vuodelle on ilmestymässä uusia elokuvia Mileyltä. Mileyllä oli myös menestyvä kiertue viime vuonna: Gypsy Heart Tour. Miley itse toivoi 2011 vuodelta sitä, että hän voi matkustella, tehdä sitä mistä hän tykkää ja auttaa ihmisiä. Ja niin se menikin: Miley matkusteli, osallistui hyväntekeväisyyteen ja oli kiertueella. 
Mutta mitä on odotettavissa Mileyltä tälle 2012 vuodelle? Miley on twitterissä kertonut että hän aloittaa taas työskentelyn ja luvassa on uusia elokuvia, musiikkia ja projekteja. Ainakin So Undercoverin ja LOL elokuvien ilmestymiset on USA:ssa tälle vuodelle, joten toivotaan että elokuvat tulee pian myös Suomen teattereihin! Mitä te haluaisitte Mileyltä ilmestyvän? Uutta musiikkia, elokuvia? :) 


Alan nyt tästä päivittelemään Mileyn päivittäisiä kuulumisia joten muistakaa seurata sivua, niin pysytte perillä Mileyn viimeisimmistä tekemisistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti