15. heinäkuuta 2010

break

Pistän sivut nyt päivitystauolle, mutta sivuilla voi silti muuten vierailla. Heinäkuussa kaikilla on varmaan muuta tekemistä kun istua koneella. Näillä sivuilla ei ole muutenkaan ollut oikein vierailijoita ja kommentteja kaipaisin lisää. Innostus muutenkin näiden sivujen päivittämiseen on laskenut. Ja en varmaan itse nyt tauonkaan aikana lopeta Miley uutisten chekkailua, mutten vaan pistä uutisia tänne. Mileystä ei ole muuten nyt tullut uutisia paljoa, tai ainakaan yhtä paljoa kun ennen ja nyt tiedossa Mileyllä on uuden elokuvan kuvaukset, jotka alkaa 20.päivä. En kuitenkaan ainakaan viellä haluaisi sivuja poistaa, koska haluan säilyttää sivujen sisällön, mutta jos kommentteja ei tule, eikä sivuilla ole vierailijoita (muuta kuin muutama) niin kenen takia päivitän?

Tämän tauon kestosta ei ole tietoa, se voi kestää vähemmän tai sitten kauemmin.. let's see.

hyvää kesää kuitenkin kaikille.

EDIT 17.8.2010 //
En jaksanut katella tuota entistä aika synkkää layouttia, ja oli valmiina koneella jo yks banneri, niin vaihdoin uuden. Kommentteja? (:

EDIT 2.8.2010 //
Aijon edelleen pitää sivuja tauolla. Mileystä ei ole todellakaan
paljoa uutisia vielläkään tullut, varmaan kun Miley keskittyy nyt LOLin kuvauksiin. On kyllä tullut sellaista juorua että Miley haluaisi rintaimplantit. xD

EDIT 9.8.2010 //
Tee
n Choice Awardsit menivät ja Miley ei osallistunut niihin, koska on tällä hetkellä kuvaamassa edelleenkin LOL elokuvaa Detroitissa. Mutta Miley kyllä tapansa mukaan voitti TCA:ssa jotain! Miley voitti FASHION & BEAUTY katergoriasta Miley and Max mallistollaan palkinnon, Miley myöskin voitti MOVIES kategoriasta palkinnon The Last Songista! Onnea Miley! ( : Katso kaikki voittajat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti