17. kesäkuuta 2010

Mileyllä uusi hiustyyli + Perez Hilton levittelee tekaistuja nakukuvia Mileystä




















16.6 keskiviikkona Miley astui ulos Liamin kanssa Gemin
i Salonista New Yorkissa. Ulkona odotti suuri lauma faneja ja paparazzeja, jotka epätoivoisesti halusivat nähdä Mileyn uuden hiustyylin, ilman hiustenpidennyksiä. Miley laittoi jopa paitansa päänsä päälle, ettei hänen hiuksia nähdä. Miley vietti 9 tuntia salongissa ja puolessa välissä Liam liittyi seuraan. Mileyllä näytti olevan selvästi lyhyemmät hiukset pidennyksien poiston jälkeen, mutta hienot ne on silti. =) Lisää kuvia täältä.


















- - -
Paparazzit olivat Mileyn kimpussa myös siksi, että julkkisbloggari Perez Hilton on linkittänyt twittersiinsä tekaistun kuvan Mileystä musiikkivideon kuvauksissa nousemassa autosta, ilman alushousuja. Paparazzit ja lehdistö metsästää Mileytä ja haluaa kommentteja asiasta. Asia on kuitenkin niin, että kuva ei ole aito ja Miley on itsekkin kommentoinut asiaa:
"Joku idiootti vaan käyttäytyy kuin idiootti. On hassua että asioiden jotka ovat noin negatiivisia, täytyy tulla ulos juuri ennen levyäni. Se menee vain silleen, että kukaan ei halua että positiivisia asioita tapahtuu."

Perez Hilton oli uhalla saada kuvan linkittämisestä syytteen lapsipornosta, koska Miley on alaikäinen. Vaikka kuva onkin tekaistu, on Perezillä sama vaara saada syyte. Heti tämän kuultuaan Perez poisti kuvan ja laittoi jonkin sortin selittely videon blogiinsa.

Perez kommentoi asiaa näin, poistettuaan kuvan:
"Miley selvästi käytti alushousuja. Luuletteko että Miley on niin tyhmä, että olisi julkisuudessa ilman alushousuja? Luuletteko että minä olen niin tyhmä, että postaan kuvan Mileystä ilman alushousuja? Tottakai haluan olla kantaanottava, mutta en halua joutua vankilaan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti