13. marraskuuta 2009

AUKI!

Jeiij! Oon halunnu jo avata sivuja, muttakun ne on ollut kesken viellä.. niin en ole avannu. Ja nyt en enää jaksanu oottaa, niin avasin mutta osioita on tehtävä viellä lisää! Yks juttu mitä oon työstäny paljon on tuo LYRICS-osio josta löytyy kaikkien Mileyn & Hannah albumien laulujen sanat! Siitä oon iloinen :) Voin itekkin nyt katella täältä sanoja noihin kaikkiin lauluihin, ettei tarvi aina ettiä uudelleen sanoja. ;) Tuolta osiosta puuttuu viellä laulunsanat noihin lauluihin, mitkä ei ole millään Hannah Montanan tai Mileyn albumeilla vaan on "sekalaisia" biisejä, esim. "Send It On", nämä laulut on kuitenki tulossa!
Niinkuin voi huomata, tuo Hannah Montana- osio on viellä tosi tyhjä.. mutta sinnekkin tulee ajan kanssa lisää tietoa. Multimedia-osio taas sisältää vähän mediaa, ja nuo photoshoottejen iconit on ollut jo nuoressa hollywoodissa ja miley and selena fans'issä esillä. Noista sivuista puhuen, Poistan Nuoren Hollywoodin pian, joten sen voi poistaa affeista! Täällä uutisoidaan nyt vaan Mileystä, mutta saatan joskus tehdä muillekkin viellä fanisivuja.

Nyt aloitan samantien uutisoinnin, ja osioita voi tulla välissä aina näihin uutisten väliin, ja ne löytyy sitten navigaatiosta.


Mileystä uusia kuvia lähtemässä hotelliltaan New Yorkissa.
Loput kuvat täältä. Kuvia saa klikkaamalla vieläkin suuremmiksi.

Ps. Affipyyntöjä tulemaan tagiin, ja lähettelen niitä itekkin=)
Myöskin juttelu Mileystä tagiin tervetullutta!(:
..Ja viellä, ulkoasusta kommenttia!! < :



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti